NL  |  FR
+ 32 56 42 49 70
Nijverheidslaan 53 • Gullegem
Lakken
GELIKT LAKWERK

 

 

Voorbereiden

 

Goed lakwerk vraagt een goede voorbereiding. Daarom gaan wij met extra zorg de voorbereiding van uw lakwerk aan. Van het opschuren tot het degelijk ontvetten en/of reinigen van de te lakken onderdelen. Niets laten wij aan het toeval over. Dit alles om u een vlekkeloos eindproduct te kunnen afleveren.


Nat lakken


Goed opgeleide mensen verzorgen al uw lakwerk, mengen de kleuren naar uw wensen in ons eigen verflabo. Dit om zeker te zijn dat wij u iedere keer dezelfde kwaliteit en finish kunnen aanbieden. Voor “kleine” onderdelen hebben wij 1 natlakcabine van 4.5m lang, 1.8m breed en 1.9m hoog met monorail en dropsectie. Gewichten tot 400 kg zijn mogelijk per rail. Om daarna uit te harden in onze droogoven. Heeft u daarentegen grotere stukken te lakken, dan is onze natlakcabine van 9m lang, 4.5m breed en 4.5m hoog een optie. Hier kunnen wij stukken van max 10.000kg lakken met gebruik van een rolbrug. Hebt u nog langere stukken? Ook dit is mogelijk op aanvraag.


Verpakken


Na het lakken wordt uw materiaal met zorg verpakt. Om zo uw lakwerk optimaal te beschermen tijdens het transport. Zo blijft uw lakwerk krasvrij en kan u zorgeloos verder werken.